22 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοβουλία Σερραίων για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστικη Συνεργασία

Χαιρετίζουμε τις χιλιάδες των Σερραίων που συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση στις 18-10-2012 και διαδήλωσαν ενάντια στα βάρβαρα μέτρα των ιμπεριαλιστών της Ε.Ε. του Δ.Ν.Τ και των ντόπιων υποτελών τους.

Η μαζική συμμετοχή των Σερραίων κατέδειξε
• την οργή αλλά και την απόφαση τους για ενωτικό και οργανωμένο αγώνα.
• εξανάγκασε τους συνδικαλιστικούς φορείς σε κοινή συγκέντρωση στο Εργατικό κέντρο και πορεία στους δρόμους της πόλης στέλνοντας μήνυμα συνεννόησης και ελπίδας.
• ξεπέρασε τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που στο όνομα του φόβου να μην δημιουργηθούν επεισόδια, (από ποιον άραγε), προσπάθησαν να οδηγήσουν την πορεία μακριά από τα γραφεία φασιστικού “πολιτικού” κόμματος, τα οποία μάλιστα φυλάσσονταν με περισσή φροντίδα από αστυνομική δύναμη. Τα αντιφασιστικά αισθήματα του λαού απέχουν μακράν από την δημιουργία επεισοδίων από τον λαό.

Πιστεύοντας στις αστείρευτες λαϊκές δυνάμεις, στην ενότητα των αγώνων και στην κοινή δράση

Προτείνουμε
• Ακόμα καλύτερη οργάνωση-προετοιμασία για μαζική συμμετοχή του Σερραικου λαού στην Πανευρωπαϊκή Γενική Απεργία στις 14 Νοέμβρη
• Οργάνωση από κοινού εκδηλώσεων στην επέτειο του πολυτεχνείου και σε όλες τις από δω και πέρα αγωνιστικές διεκδικήσεις του λαού.

Συνεχίζουμε!
Σε έναν αγώνα σίγουρα μακρύ και δύσκολο.
Μαζί με τους λαούς της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και όλης της ΕΕ στον κοινό αγώνα ενάντια στις πολιτικές της.
Με την πίστη ότι αυτός είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να είναι αποτελεσματικός. Με την αυτοπεποίθηση ότι είναι ο μόνος δρόμος που θα είναι νικηφόρος.

Καλούμε
τους Σερραίους να κλιμακώσουν αποφασιστικά την αντίθεσή τους στην πολιτική της ανεργίας και της πείνας.
Να καταδικάσουν την πολιτική της εξάρτησης και της υποτέλειας στους ξένους δυνάστες.
Με όπλο τον παλλαϊκό μαζικό, ενωτικό, παρατεταμένο αγώνα.

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ!
ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!

Πρωτοβουλία Σερραίων για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστικη Συνεργασία