09 Απριλίου 2012

Χανιά: Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλισιτκή Συνεργασία.Χανιά : Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλισιτκή Συνεργασία

Με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων, εργαζομένων, συνταξιούχων, νεολαίων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσης της Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλισιτκή Συνεργασία την Παρασκευή 6 Απρίλη στο εργατικό κέντρο Χανίων. Η Εκδήλωση ξεκίνησε με τις τοποθετήσεις από τους συντρόφους του ΚΚΕ(μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ οι οποίοι εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι η συγκρότηση της πρωτοβουλίας είναι αναγκαία . Στη συνέχεια άνοιξε ένας κύκλος τοποθετήσεων σ’ ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα, όπου απ’ όλους τονίστηκε ή αναγκαιότητα αυτή η πρωτοβουλία να διευρυνθεί και να πλαισιωθεί κι από άλλους αγωνιστές καιοργανώσεις. Να δραστηριοποιηθεί στους χώρους που ζει και εργάζεται ο λαός. Θεωρούμε το μήνυμα της εκδήλωσης αρκετά ελπιδοφόρο για τη συνέχεια.
Στα πλαίσια της προπαγάνδισης της εκδήλωσης κολλήθηκαν εκατοντάδες αφίσες στην πόλη των Χανίων μοιράστηκε το κάλεσμα σε χώρους δουλειάς και δόθηκε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι.