13 Μαΐου 2013

Καταγγελία για φασιστική πρόκληση σε Γραφεία στη Δάφνη

Ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία της Πρωτοβουλίας για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (ΠΑΑΣ) Δάφνης Υμηττού - Νοτίων Προαστίων, στην περιοχή Χαραυγή στην Δάφνη, καθώς άγνωστοι έβαψαν με φασιστικά συνθήματα όλη την πρόσοψη των γραφείων. Η επίθεση αυτή έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας 13/5 προφανώς από φασιστική ομάδα όπως δείχνουν τα συνθήματα "κουφάλες αριστεροί" και τα σύμβολα με τα οποία κάλυψαν όλη την πρόσοψη των γραφείων προκαλώντας ζημιές στην τζαμαρία.
Η ενέργεια αυτή προφανώς συνδέεται με μια παρόμοια ενέργεια που έγινε το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα (ξημερώματα Δευτέρας) στην ίδια περιοχή στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης Υμηττού όπου οι ίδιοι άγνωστοι έσπασαν πρώτα τα τζάμια και πέταξαν στο εσωτερικό των γραφείων τις μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές από την έκρηξη και την πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε ζημιές και σε σταθευμένο αυτοκίνητο.
Καταδικάζουμε τις ενέργειες αυτές, δηλώνουμε ότι δεν μας φοβίζουν και καλούμε τους δαφνιώτες να συμπαραταχθούν για την αντιμετώπιση και την πολιτική εξουδετέρωση της φασιστικής συμμορίας στην περιοχή μας