12 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟ

Η Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, εκφράζει την αλληλεγγύη της, στον Πέτρο Καπετανόπουλο και καταγγέλλει την τρομοκρατική δίωξη εναντίον του.
Η κυβέρνηση κι οι διωκτικοί μηχανισμοί του συστήματος, προσπαθούν να ποινικοποιήσουν το γεγονός, ότι τόλμησε, να υπερασπιστεί έναν μετανάστη, απ’ την αστυνομική βία, στήνοντας και «μαγειρεύοντας», βαριές κακουργηματικές κατηγορίες, που φτάνουν μέχρι και τη «συνέργεια σε ληστεία». Εκτός των άλλων, σύμφωνα και μ΄ ότι ορίζει ο νέος «Κώδικας Δημοσίων Υπαλλήλων», του «Μνημονίου 3», κινδυνεύει να βρεθεί και σε προσωρινή αργία απ ΄τη δουλειά του, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Μέσα σ΄ ένα συνολικό κλίμα, που χαρακτηρίζεται απ’ την ένταση της κρατικής τρομοκρατίας, προς τους εργαζόμενους, τους απεργούς, τους διαδηλωτές, τη νεολαία, τους μετανάστες, συνολικά απέναντι στο λαό, απαραίτητο συμπλήρωμα της βάρβαρης πολιτικής των μνημονίων, με τη δίωξη στον Καπετανόπουλο, επιχειρείται η φίμωση, η τρομοκράτηση, κι ο «παραδειγματισμός», προς όποιον τολμήσει, να ορθώσει το ανάστημά του, απέναντι στις εκφράσεις της φασιστικοποίησης της πολιτικής, του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης.
Ν΄ αποσυρθούν όλες οι άδικες και ψευδείς κατηγορίες!
Όχι στις επιχειρήσεις φίμωσης και τρομοκράτησης!
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!