25 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία καταγγέλλει την επιστράτευση και την επιχείρηση τρομοκράτησης των απεργών του Μετρό, στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Προκειμένου να κάμψει, τον αγώνα αυτό, χρησιμοποίησε τη λάσπη και τη συκοφαντία, και τώρα καταφεύγει στην ανοικτή τρομοκρατία με φύλλα επιστράτευσης, και με την ωμή επέμβαση των ΜΑΤ στο Αμαξοστάσιο στα Σεπόλια.
Ο αγώνας, των απεργών του Μετρό, ενάντια στις συνεχείς μειώσεις μισθών, και στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, είναι αγώνας όλων των εργαζόμενων. Είναι , μέρος του συνολικού αγώνα του λαού και των εργαζόμενων για την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης. Ο μαζικός παλλαϊκός και πανεργατικός αγώνας, μπορεί ν΄ ανατρέψει την επίθεση και να οδηγήσει σε νίκες!
Ο δρόμος της αντίστασης στη βάρβαρη επίθεση των μνημονίων, της Τρόικα και της κυβέρνησης, αποτελεί και τη μοναδική διέξοδο, για το λαό. Να εκφράσουμε μαζικά και αποφασιστικά την έμπρακτη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας, στους απεργούς του Μετρό.

Κάτω τα χέρια από την απεργία!
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!
Μαζικός λαϊκός αγώνας, για την ανατροπή της επίθεσης!

Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία
25/1/2013