11 Ιουνίου 2013

Κάλεσμα σε ανοιχτή σύσκεψη στο Χαλάνδρι
Πέμπτη, 13 Ιούνη, 7:00 μμ. – Κέντρο Νεότητας

Η τρικομματική κυβέρνηση της φτώχειας και της εξαθλίωσης, μπροστά στο φόβο της λαϊκής οργής, προχωρά σε τρομοκρατικά μέτρα απέναντι σε αγώνες ακόμα και πριν αυτοί ξεσπάσουν. Επιστράτευσε κλάδους εργαζόμενων που αγωνίζονται, ΜΕΤΡΟ, ναυτεργάτες καθώς και εργαζόμενους που προτίθενται να αγωνιστούν, όπως οι εκπαιδευτικοί. Ο λαός της Ιερισσού κατασυκοφαντείται και τρομοκρατείται και η πρόθεσή για απεργία ποινικοποιήθηκε.
Στην ίδια κατεύθυνση και παράλληλα, ο συνεχιζόμενος αγώνας του Τουρκικού λαού και η ανυποχώρητη στάση της Τούρκικης κυβέρνησης δείχνει πώς εννοούν οι κυβερνήσεις της περιοχής και τα αφεντικά τους ΕΕ-ΔΝΤ, την λεγόμενη «ανάπτυξη» και τον τρόπο που θέλουν να την επιβάλλουν. Οι δολοφονίες, οι συλλήψεις και η αλόγιστη χρήση χημικών στην Τουρκία, καθώς και οι απαγωγές πολιτικών προσφύγων στην χώρα μας, είναι ο μόνος τρόπος που γνωρίζει το σύστημα για να επιβληθεί απέναντι στον αγωνιζόμενο λαό.

Τέλος, στην περιοχή μας δρομολογείται μία τεράστια καταστροφή που θα επηρεάσει όχι μόνο τους κατοίκους της βόρειας αττικής αλλά και όλου του λεκανοπεδίου. Η Εκκλησία της Ελλάδος σχεδιάζει την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού Πάρκου 3500 στρεμμάτων σε αναδασωτέα έκταση του Πεντελικού, βάζοντας έτσι ταφόπλακα στο Πεντελικό ως πνεύμονα του λεκανοπεδίου και καταστρέφοντας την ελπίδα ανάπλασης του δάσους αυτού για πάντα. Οι κάτοικοι αντιδρούν οργανώνοντας τον δικό τους αγώνα και προσπαθώντας να αντιταχθούν στα σχέδια για ερημοποίηση της περιοχής τους.
Όλα τα παραπάνω που ζούμε σήμερα, αλλά και αυτά που πρόκειται να έρθουν, καταστούν αναγκαία την διάλυση των αυταπατών και αναδεικνύουν τη μόνη διέξοδο που είναι ο δρόμος της αντίστασης και της πάλης. Η ΠΑΑΣ στα Βόρεια της Αθήνας θέλοντας να απαντήσει σε αυτά θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 13/6 στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου ανοικτή σύσκεψη.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ