17 Οκτωβρίου 2013

15/10/2013 Συνεδρίαση του Παναττικού Συντονιστικού της Π.Α.Α.Σ.

Με θέματα διοργάνωσης της Σύσκεψης Πανελλαδικής Συγκρότησης, της 26-27/10, ασχολήθηκε η συνεδρίαση του Παναττικού Συντονιστικού, στις 15/10.
Η διαδικασία της Σύσκεψης θα ξεκινήσει το Σάββατο 26/10 στις 12 το μεσημέρι, στην ΑΣΟΕΕ (Αίθουσα Αντωνιάδη), και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 27/10, το απόγευμα.
Μετά απ’ την κεντρική εισήγηση του Παναττικού Συντονιστικού, θα δοθεί δυνατότητα 10λεπτων τοποθετήσεων σ’ όποιον αγωνιστή το επιθυμεί, είτε συμμετέχει σε συγκροτημένα σχήματα της Π.Α.Α.Σ., σε εργατικά ή νεολαιίστικα σχήματα, είτε σε συναγωνιστικά σχήματα και σε ανένταχτους αγωνιστές που βλέπουν θετικά το εγχείρημα της Π.Α.Α.Σ.
Το Παναττικό Συντονιστικό καλεί τα σχήματα της Π.Α.Α.Σ., να εντείνουν τις εξορμήσεις τους, με την αφίσα και την προκήρυξη, ενώ προγραμματίζονται εξορμήσεις σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Ευβοίας. Ταυτόχρονα, να προχωρήσει η διαδικασία των προ-συσκεψιακών συζητήσεων των σχημάτων, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει, στις οποίες θα έχουν δικαίωμα παρακολούθησης και μέλη του Συντονιστικού.
Το Συντονιστικό απασχόλησε επίσης η προβολή της Σύσκεψης στον Τύπο, η δυνατότητα διοργάνωσης συνέντευξης τύπου, η συμβολή στο διάλογο μέσω του blog της Π.Α.Α.Σ, με ενυπόγραφα πολιτικά κείμενα, μεγέθους μέχρι 1.000 λέξεων που μπορεί να στείλει όποιος επιθυμεί, καθώς και διάφορα άλλα πρακτικά ζητήματα οργάνωσης της Σύσκεψης.